jouw website online zonder techniek paniek!

Ontdek hoe je jouw wordpress-website kunt transformeren
van een bron van frustratie naar een krachtige motor
voor online succes!
Ontdek hoe je jouw wordpress-website kunt transformeren van een bron van frustratie naar een krachtige motor voor online succes!

Ben jij het ook beu…

…om voortdurend TIJD EN ENERGIE te moeten steken in het handmatig bijwerken van plug-ins en het installeren van de beveiligingsupdates?

…om je ONZEKER TE VOELEN over je technische vaardigheden en heb je het gevoel dat je achterloopt op het gebied van websitebeheer en onderhoud?

…om je zorgen te maken over de VEILIGHEID VAN JE WEBSITE en de mogelijke gevolgen van een datalek voor de reputatie en het vertrouwen van je bedrijf?

… om je druk te maken over de frustratie van TRAGE LAADTIJDEN en zorgen over beveiliging een bedreiging voor je online succes?

Waarom is website onderhoud nodig?

Vooral in de online wereld verandert alles snel. Door je website of webshop te onderhouden, zorg je ervoor dat deze goed blijft werken. Je site blijft snel én veilig: voor jou en je bezoekers. En dat is natuurlijk weer nodig om je doelen te bereiken.

Zie website-onderhoud als een soort verzekering. Het internet verandert snel en dus moet je website meeveren. Doe je niks, dan krijg je vanzelf plug-ins die niet meer werken, een verouderd thema of een veel te lange laadtijd. Houd je het onderhoud bij, dan blijf je goed bereikbaar voor je klanten. Dat onderhoud kan ik  voor je uit handen nemen.

Super Trots op!

★★★★★

Ik heb me een beetje vergist in alle technische dingen die er bij komen als je online ondernemer bent. allerlei dingen die ik dus niet leuk vind om te doen!

En dan is Vera daar om mijn energie lek weer te dichten en al deze dingen voor mij op te pakken en met engelen geduld uit te leggen.

★★★★★

Vera denkt onwijs goed met je mee en zij is sterk door haar creativiteit, heldere uitleg en ideeën!

Zij legt dit zowel mondeling als visueel heel goed uit en ze neemt je stap voor stap mee, zelfs met video-uitleg, zodat het heel duidelijk is en je het ook zelf leert voor een volgende keer.

Marijke

Onderhoudspaketten

Stel je voor dat je website soepel draait, razendsnel laadt en veilig is tegen cyberbedreigingen. Beeld je de vrijheid in om je te concentreren op waar je het beste in bent -het laten groeien van je bedrijf- zonder de last van technische zorgen die je tegenhouden.

Onderhoudspakket Basis

27,50 EURO

per maand

Software updates
(WordPress, Thema, Plugins)
Minimaal 1x per week

Dagelijkse (cloud) backups,
1 maand historie

Monitoring of de site online is

Dagelijkse sitescan

Beveiliging Basis plugin

Maandelijkse database en spam clean-up

Rapportage (maandelijks)

15 min support per maand
(vervalt einde vd maand)

Onderhoudspakket Premium

50,00 EURO

per maand

Software updates
(WordPress, Thema, Plugins)
Minimaal 1x per week

Maatwerk (cloud) backups,
1 maand historie

Monitoring of de site online is

Dagelijkse sitescan

Beveiliging Pro Plugin

Maandelijkse database en spam clean-up

Rapportage (maandelijks)

15 min support per maand
(vervalt einde vd maand)

Managed wordpress hosting

37 EURO Per maand – jaarlijkse facturatie

Ben je op zoek naar een totaalpakket inclusief HOSTING EN EEN DOMEINNAAM? Zelf heb ik niet voldoende kennis en ervaring van hosting en het bijbehorende beheer van servers. Daarom werk ik samen met een zeer bekwaam zakelijk partner. Heijsen bied Managed WordPress Hosting aan waarin een domeinnaam, hosting en onderhoud op jaarlijkse basis zit inbegrepen. Je sluit het abonnement rechtstreeks af bij Heijsen via deze link.
TV Foto circkel

OVer Vera

Waarom een persoonlijke noot? Ik koop toch een digitaal product? Zelf haal ik mijn energie uit het samenwerken met positief gestemde mensen die zichzelf en hun omgeving willen blijven ontwikkelen. De basis is en blijft hierin voor mij de samenwerking tussen personen. Samen blijf je #GROEIEN en samen kun je #GENIETEN.

Ik begrijp volledig dat het delen van toegang tot de achterkant van je bedrijf, zoals bij website onderhoud, een serieuze zaak is. Het is tenslotte jouw digitale visitekaartje naar de wereld toe. Als je interesse hebt maar nog wat vragen wilt stellen, of als je gewoon even wilt kennismaken, dan kan dat! Plan gemakkelijk een online call in via de onderstaande knop. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en al je vragen te beantwoorden.

veelgestelde vragen

Wat als ik al technische kennis heb?

Zelfs als je technische kennis hebt, zal het onderhoudsabonnement je tijd en moeite besparen. Door routinematig onderhoud en updates voor je te laten uitvoeren, kun jij je concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf.

Kan ik zelf nog wijzigingen aan mijn website aanbrengen?

Absoluut, je behoudt volledige controle over je website en kunt zelf wijzigingen aanbrengen. Ik zorg ervoor dat alles veilig en optimaal blijft functioneren.

Is het onderhoudsabonnement geschikt voor mijn kleine bedrijf?
Ja, het onderhoudsabonnement is ideaal voor kleine bedrijven! Met ons basispakket heb je het minimum aan benodigdheden uitbesteed, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is.
Kunnen jullie me garanderen dat mijn website nooit wordt gehackt?
Nee, niemand kan je 100% garanderen dat je website nooit wordt gehackt. Ik maak gebruik van professionele software die specifiek is ontwikkeld voor beveiliging en bied (zelfs in de gratis versie) de beste tools om het risico tot een minimum te beperken in!
Updaten jullie ook mijn thema?
In de meeste gevallen wel! De software-updates omvatten updates voor WordPress, thema’s en plugins. Ik streef ernaar om deze minstens wekelijks bij te werken, maar soms kan dit niet direct vanwege compatibiliteitskwesties.
Wat als een update problemen veroorzaakt op mijn website?

Als een update problemen veroorzaakt op je website, hoef je je geen zorgen te maken. Voordat er updates worden uitgevoerd, wordt er altijd eerst een backup gemaakt. Mocht de update problemen veroorzaken, dan kan altijd de backup worden teruggezet.

Lever je ook hosting en/of domeinnamen?

Zelf heb ik niet voldoende kennis van hosting en het bijbehorende beheer van servers. Daarom werk ik samen met een zakelijke partner die zeer bekwaam is op dit gebied. Je kunt bij het bedrijf een totaalpakket afnemen. Dit is inclusief een domeinnaam, hosting en onderhoud op jaarlijkse basis. Bekijk het Managed WordPress Webhosting aanbod via deze link.

Hoe gaat de facturatie?

Je ontvangt maandelijks vooraf een factuur per e-mail voor de komende periode. 

Kan ik op ieder moment mijn onderhoudsabonnement stopzetten?

Ik hecht zelf veel waarde aan vrijheid en flexibiliteit, daarom kun je het onderhoudsabonnement per de eerstvolgende maand opzeggen. 

Ben jij altijd bereikbaar bij een storing?

Je kunt mij altijd een e-mail of een WhatsApp-bericht sturen. Maar ’s nachts staat mijn telefoon echt uit. Ik zal proberen de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Ik kan echter niet garanderen dat ik altijd direct beschikbaar ben omdat ik een zzp’er ben. Als jouw bedrijf 24/7 draaiende moet zijn, ben ik wellicht niet de geschikte partner voor jou.

Verstuur je aanvraag

Deel je gegevens in onderstaand formulier en verstuur je aanvraag. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Fijn om te weten: tot het moment dat je de officiële offerte ondertekent, ben je niet verplicht tot een abonnementafname.