Techniek Paniek TechVAertje

Nooit meer
techniek paniek!

Voel jij je overweldigd door technische problemen? Geen zorgen! Ik neem je graag mee in een wereld waarin technologie leuk is,
en je daarmee tijd en geld bespaart!
Voel jij je overweldigd door technische problemen? Geen zorgen! Ik neem je graag mee in een wereld waarin technologie leuk is, en je daarmee tijd en geld bespaart!

Waar kan ik je mee helpen?

Website aanpassen

Heb je specifieke wijzigingen in gedachten voor je bestaande WordPress-website?

Website onderhoud

of richt je je op verbeteringen
in beveiliging, snelheidsoptimalisatie, content-updates en WordPress-onderhoud?

Online Techniek

Heb je hulp nodig bij het opzetten van een effectieve betaalpagina, het integreren van een agenda en afspraken op je website, of bouwen van een e-mailmarketing funnel?

Dit doe ik niet...

Wat je niet in mijn portfolio vindt? Social media platformen. Dat is mijn energielek 🙂

Herkenbaar?

"Ja, dit snap ik dus niet....laat maar......"

"Doe ik volgende week wel..."

"Het is een product in twee kleuren met vier maten en drie verschillende soorten.. .HELLup!"

"Hoe kan ik....?"

"Hier heb ik ZO geen zin in....!"

Flexibele tarieven:

Uurtarief en Strippenkaarten

Uurtarief

Ik heb twee opties beschikbaar om van mijn diensten gebruik te maken. De eerste optie is gebaseerd op een vast uurtarief van EUR 65 ex. btw, waarbij facturatie maandelijks achteraf plaatsvindt. Deze optie wordt vooral gewaardeerd door startende ondernemers, omdat je achteraf betaalt, wat meer flexibiliteit biedt in de betaling. Bovendien kun je met een kleine investering beginnen in vergelijking met het aanschaffen van een strippenkaart. Interesse? Neem contact met mij op!

Strippenkaarten

Maar wil je graag profiteren van mijn diensten tegen een voordeliger tarief? Dan zijn mijn strippenkaarten perfect voor jou! Een strippenkaart is een vooraf betaald pakket met uren voor mijn diensten. Je kunnen kiezen uit kaarten met 5, 10 of 15 uur, afhankelijk van je behoeften. Na aankoop van een strippenkaart ontvang je een factuur voor de aankoop, die geldig is voor een periode van 6 maanden. Met deze kaarten kun je gebruik maken van verschillende diensten die ik aanbied, zoals technische ondersteuning, website-onderhoud en meer. Zodra je een kaart hebt gekocht, neem ik contact met je op om de details te bespreken en aan de slag te gaan!

Super Trots op!

★★★★★

Ik heb me een beetje vergist in alle technische dingen die er bij komen als je online ondernemer bent. allerlei dingen die ik dus niet leuk vind om te doen!

En dan is Vera daar om mijn energie lek weer te dichten en al deze dingen voor mij op te pakken en met engelen geduld uit te leggen.

★★★★★

Vera denkt onwijs goed met je mee en zij is sterk door haar creativiteit, heldere uitleg en ideeën!

Zij legt dit zowel mondeling als visueel heel goed uit en ze neemt je stap voor stap mee, zelfs met video-uitleg, zodat het heel duidelijk is en je het ook zelf leert voor een volgende keer.

Marijke

Support Strippenkaarten

Support Strippenkaart

5 uur

Een handige strippenkaart voor 5 uur aan technisch online ondersteuning.

Gebruik de strippen in blokken van minstens 10 minuten, zo benut je de tijd maximaal.

De strippenkaart blijft 6 maanden geldig, daarna vervallen ze helaas.

We prikken samen de data voor de werkzaamheden.

Support Strippenkaart

10 uur

Een handige strippenkaart voor 10 uur aan technisch online ondersteuning.

Gebruik de strippen in blokken van minstens 10 minuten, zo benut je de tijd maximaal.

De strippenkaart blijft 6 maanden geldig, daarna vervallen ze helaas.

We prikken samen de data voor de werkzaamheden.

Support Strippenkaart

15 uur

Een handige strippenkaart voor 15 uur aan technisch online ondersteuning.

Gebruik de strippen in blokken van minstens 10 minuten, zo benut je de tijd maximaal.

De strippenkaart blijft 6 maanden geldig, daarna vervallen ze helaas.

We prikken samen de data voor de werkzaamheden.

veelgestelde vragen

Wat zijn strippenkaarten en hoe werken ze?

Strippenkaarten zijn vooraf betaalde pakketten met uren voor mijn diensten. Je kunt een kaart kopen met een bepaald aantal uren tegen een voordeliger tarief per uur. Ze kunnen deze uren vervolgens gebruiken wanneer ze mijn hulp nodig hebben.

Welke soorten strippenkaarten bied je aan?

Ik bied strippenkaarten aan met 5, 10 en 15 uur, afhankelijk van de behoeften van mijn klanten.

Hoe lang zijn strippenkaarten geldig?

Strippenkaarten zijn voor een periode van 6 maanden na de aankoopdatum geldig. Dit geeft klanten voldoende tijd om hun uren te gebruiken.

Hoe kan ik een strippenkaart kopen?

Je kunt een strippenkaart kopen door  via op via deze link een kaart te kiezen en af te rekenen. Twijfel je over het aantal uren, of wil je eerst even kennismaken? Plan gerust een kennismaking in!

Wat gebeurt er als mijn uren op de strippenkaart op zijn?

Wanneer je uren op de strippenkaart boven de 80% verbruikt zijn krijg je van mij een seintje. Je kunt er dan voor keizen om een nieuwe kaart aan te schaffen of mijn diensten tegen het standaard uurtarief voort te zetten.

Kan ik mijn strippenkaart gebruiken voor verschillende soorten diensten?

Ja, de uren op je strippenkaart kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten diensten die ik aanbied, zoals technische ondersteuning, website-onderhoud en het maken van e-mailmarketing funnels.

Krijg ik een factuur voor de aankoop van mijn strippenkaart?

Ja, je ontvangt een factuur voor de aankoop van je strippenkaart zodra de betaling is voltooid. Deze factuur dient als bewijs van aankoop.

Zijn er beperkingen aan het gebruik van mijn strippenkaart?

Strippenkaarten zijn bedoeld voor gebruik binnen normale werktijden en zijn onderhevig aan beschikbaarheid en worden daarom in overleg ingepland. 

Kan ik mijn strippenkaart retourneren of restitutie krijgen?

Strippenkaarten zijn niet-restitueerbaar. Zodra de kaart is aangeschaft, kunnen er geen restituties worden verleend. Zorg ervoor dat je het juiste kaarttype kiest op basis van je behoeften. Twijfel je over het aantal uren, of wil je eerst even kennismaken? Plan gerust een kennismaking in!